Om meg


Jeg heter Cecilie, og har vært fysioterapeut i snart 20 år. Jeg kommer fra Grimstad, men har bodd mange år på den franske rivieraen hvor jeg drev min egen praksis. Jeg har min utdanning fra Nederland. Vi kan derfor gjerne prate norsk, fransk, engelsk eller nederlandsk.

Jeg har jobbet lengst som fysioterapeut ved eget institutt. Dette innebærer at jeg tar imot en pasient av gangen. Jeg bruker tid på å sette meg grundig inn i hver sykehistorie. Slik sikrer jeg at hver enkelt får en individuell tilpasset behandling. Jeg har en allmenn retning innen faget og lang erfaring, noe som betyr at jeg har et bredt grunnlag for mine vurderinger .

En fysioterapeut jobber hovedsakelig med plager i muskler og skjelett, noe som ofte gir sekundære plager andre steder som eks. hodepine. Idrettsskader og slitasjeplager er et vedvarende problem for mange. Jeg tar imot pasienter med både enkle og komplekse utfordringer. De jeg ikke kan hjelpe med fysikalsk behandling, sender jeg videre til annen rett instans.

Jeg har i flere år også jobbet i kommunesektoren på Sørlandet, med varierende oppgaver. Jeg har jobbet med forebyggende arbeid til barn i skole, med hjelpemidler, på sykehjem og hatt forskjellige grupper i sal og basseng. Jeg har vært ansatt i et rehabiliteringssenter, og jeg har fulgt pasienter inn i det palliative forløp.

Behandlinger hos meg er ikke standardiserte, og vil alltid bli tilpasset ditt behov. Jeg bistår med det aktuelle behovet du har nå.

Ta kontakt, og så finner vi en vei videre.